Vi har varit i San Fransisco över dan. Det tar ca 1,5 timmar att köra dit på bland annat slingriga vägar med mycket grönt och de vanliga betongdåliga motorvägarna. Men vi tog oss dit och hade bestämt oss för att göra två saker – se Golden Gate och kolla runt i parken med samma namn.

Sagt och gjort. Det var bara att köra på 101:an och mitt i allt uppenbarade sig bron. Så stor. Så vacker. Nästan overklig. Vi åkte över och fick en del fina bilder utan dimma. Stannade på andra sidan, där alla stannar, och såg ut över bukten. Här ser man bron, stan och Alcatraz. Fint!

Sedan traskade vi runt i parken lite. Behållningen var den fina lekparken. Nisse var riktigt lycklig över att få slippa köer, gå i affärer och stressa vidare. Det var väl inte direkt därför vi åkte till San Fran – men är ungarna glada är jag glad.

På vägen hem stannade vi till i Height och åt lite mat samt tittade i lite affärer. Detta medan Fripp stod med a/c:n på i bilen… Need I say more?

Tänkte döpa den här bloggen till “skitnödig i San Fran” – för det är just vad jag blir när bilen stannar långt hemifrån i en främmande stad, och mörkret omsluter mig. Men, det var ju inte bara det som hände, så det hade varit en lite missvisande rubrik.

Vi kom hem i alla fall. Efter lite väntan på en mekaniker som “jump-started” bilen. Phew! Lite svettigt var det. Och dyrt…

Vi ska tillbaka i morgon. Och då har vi Jim som guide – brukar alltid vara bäst så. Och inga bilhaverier!

🙂 C
Simma lugnt!