San Fransisco – med guide

Ni vet det säkert redan, men att få en guide med på resan gör alltid saken bättre. Så även i vårt fall. Besök nr 2 i SF vad med Jim, Irina och Misha som guider. Vi har lärt känna Jim genom vår tyska vän Eric. (”Tyska” = internt skämt)

Vi hade redan gjort Golden Gate så nu var det Crissy Filed, cable cars och Fisherman’s Wharf som gällde. Sagt och gjort, check. Det var både turistiskt och trevligt. Vi hängde från spårvagnen så där som på film.

SF är en riktigt trevlig stad. Ligger underbart fint i bukten och tom dimman är fin, om än lite kylande. Känns mer avslappnat än LA även om det ändå är en stor stad.

Det var lite samma känsla som i Hollywood ”ta mig härifrån” när vi tittade på sjölejonen på the Wharf, men nu har vi gjort det. Check.

Det tar inte mer än 1,5 att åka hem till Santa Cruz från SF vilket är rätt skönt. Lite trött på att åka bil. Ska bli riktigt skönt att komma hem och åka pendeltåg. Eller vänta nu – jag vill inte hem alls!! Vi vill alla stanna här. Alina vill att vi glömmer henne här. Glöm mig med! Det är lätt att leva här, så länge du har pengar förresten… Och de är snart slut.

Ska bli kul att stega omkring i mina nya cowboystövlar hemma. Som jag köpte på rodeon idag!

Yeeehaaa!
🙂