Mellanlandning

Jag fick ett mail från HR att jag måste ta ut fler semesterdagar. Kändes som jag vunnit på Lotto. Trodde inte det stämde först, men det gjorde det.

Så hastigt och lustigt bokade jag in två dagar den här vecken (sportlovsveckan) då jag inte hade några möten. Hade inga direkta planer, men tänkte att det kunde vara kul att vara med ungarna lite.

I går var vi på Gustavsbergs badhus, som även har äventyrsbad. Vilken höjdare! Nisse 5 och Tilda 11 med kompis, jag och Fripp for runt som skållade råttor. Nisse skulle åka i rutschkanan om och om igen. Svalde säkert 5 liter vatten, men vad gör det? Lade handen på hans lilla hjärta i trappan och kände det slå hårt. Bra motion.

Idag var jag själv i Sickla och strosade runt i affärer, fikade och åt lunch. Mycket skönt. Köpte ett par ärtgröna byxor till mig själv (fyller år 3/3 ju) och bestämde mig för att våren är här.

Till min stora förvåning har jag inte tänkt på att jag börjar nytt jobb i morgon. Visserligen på Jernhusen fortfarande, men ändå, det är ju nytt. Hur kommer det kännas i morgon när jag kommer? Nya kollegor, nya chefer och ny plats. Kommer jag att få en blombukett, som alla nyanställda får. Eller är jag gammal skåpmat?

Vilket som, så känns det jättekul. Jag ser fram att få lite nytändning.

Den här lilla semestern var precis vad jag behövde för att lämna det gamla och hälsa in det nya. Även om jag inte tänkte på det just i vattenrutschkanan igår.

Tack mitt undermedvetna!

C-: