Downtown_atlanta_night

Georgia… Georgia….

Ray Charles snurrar i huvudet dagarna i ända för snart åker halva familjen till Atlanta och förhoppningsvis Nashville. Vi har plöjt igenom några avsnitt med Jill och hennes veranda för inspiration. 

Men varför Georgia? Det började som en kompromiss. Alla ville åka till USA och jag var sugen på Florida. Men just där blev det stopp! ”Nu får det räcka”, som tonåringen sade. Dock var alla överens att det vore kul med sydstaterna. Vår stora tjej har, lägligt nog, kille i Griffin som ligger utanför Atlanta, så vi siktade in oss på att de skulle få ses IRL.

Downtown_atlanta_night

Downtown Atlanta (Källa: Wikipedia)

Vi tänkte dock att ”husbyte är nog kört” och på sätt och vis var det så. Ingen vill komma till Sverige över jul. Som en kille från Florida en gång svarade ”are you guys kidding? That’s why I live here!”, när vi sade att vi ville ha lite sol och värme över jul. Men vi hittade faktiskt en familj i Peachtree som lånar ut huset mot en så kallad ”ballong” (se homeexchange.com) och vi har boende en vecka. Schyssta bananer! Resten av tiden blir det Airbnb och hotell. Men det passar oss bra, eftersom vi ska åka runt en del. Fripp har hyrt en pick-up, som han måste rasta…

Vi mellanlandar i Frankfurt, åker med Lufthansa dit och sedan med samma bolag över Atlanten.

Stay tuned…

God jul och gott nytt år!