Han lever! Nästan…

Så där, då har Fripp vågsurfat. 1 minut ut i vattnet i Capitola var det full surf idag. (Bild kommer – har dem i ”fel” kamera). Det var stora breda vågor som kom in från kelpen och som bröt bara några 20-30-tals meter från stranden. Lite mulet och kulet, men trångt i vattnet.

Alla här verkar surfa, och alla har våtdräkt. Från 2-70 år, skulle jag vilja påstå. Däremot har ingen kunnat förklara varför alla våtdräkter är svarta – VILL man se ut som ett sjölejon? Hellre svart o gul i så fall – för en AIK-are måste ju bara smaka beskt!

Fredrik, som ju har både kite och skateboard i benen, skippade lektion och gav sig ut själv. Gick riktigt bra! Fångade flera vågor och kom långt. Dock inte stående och en gång i stenröset. Men påt igen! Han ”ska stå innan vi åker hem”. Betvivlar jag inte ett dugg. Min surfare – blond, brun och snygg!

En annan man i mitt liv – modell mindre – njuter också av strandlivet (jag själv hatar sand…). Han springer i sanden och letar sjögräs som är som långa trådar. Av dessa och pinnar gör han pilbågar som han skjuter med. Typ 2 dm… Men lycklig han med.

Kelpen slingrade sig kring benen sade Fripp, men kändes inte som haj. Hur känns det?! I vilket fall somhelst gick det bra, och trots att det vimlade att bete på brädor ute i havet såg ingen nån haj. Kort sagt – en bra dag i Californien! Vi lever och mår gött!

Simma lugnt!
C-:

Ps. ”nästan” – tänkte på träningsverken i rygg och armar. ”Upptäckte muskler jag inte använt på år”. Värre i morgon…

20110709-182149.jpg

1 reaktion på ”Han lever! Nästan…”

  1. Oj ! Jag har bara väntat på det ! Tänk att Fripp kunde vänta ända tills nu med surfing …! Vi håller alla tummar…
    Kram Birgitta & Lennart

Kommentarer är stängda.